Premie berekenen

* verplichte velden


Aankoopbedrag fiets

Hier kunt u de catalogusprijs, inclusief accessoires, neerzetten. Fietsen tot maximaal 4 weken oud kunt u als nieuw verzekeren.

Gegevens van uw

U kunt alleen nieuwe fietsen, tot maximaal 4 weken oud, online bij ons verzekeren.

Wilt u een tweedehands verzekeren? Ga dan naar een bij ENRA aangesloten fietsspecialist. De fietsspecialist taxeert uw fiets en na taxatie kan uw direct door de fietsspecialist verzekerd worden.


Gegevens

U kunt het framenummer meestal vinden op de aankoopnota of onder de trapas van uw . Kunt u het framenummer niet vinden? Neem dan contact op met uw fietsspecialist.

De is alleen verzekerd indien deze beveiligd is met een 2 sterren ART-goedgekeurd slot.

Een ART-goedgekeurd slot (bij voorkeur een ringslot) herkent u aan het goedkeuringsnummer met ART vermelding op het slot of op de verpakking van het slot. Twijfelt u of het slot voldoet aan onze eisen? Uw fietsspecialist helpt u graag verder of kijk op www.stichtingart.nl.


Het sleutelnummer kunt u vinden op het metalen of plastic gedeelte van de fietssleutel.

Persoonlijke gegevens

Op dit e-mailadres ontvangt u de verzekeringspolis.

Betaalgegevens

Uw IBAN staat vermeld op rekeningafschriften, uw bankpas en op uw internetbetalingsoverzicht. Voorbeeld IBAN: NL99 BANK 0123 4567 89.

Kunt u uw IBAN niet vinden? Zoek hier uw IBAN op.

Overzicht verzekeringsaanvraag

In het onderstaande overzicht staan uw gegevens vermeld. Controleer deze gegevens en indien alles akkoord is klik dan op ‘verzekering aanvragen’.

Soort verzekering


Bovenstaande premie is inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief € ,00 eenmalige poliskosten.

Gegevens van uw fiets

Persoonlijke gegevens

Betaalgegevens


Polisvoorwaarden*


Verzekeringskaart (IPID)*


ENRA hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring op onze website www.enra.nl.

Uw verzekering is aangevraagd

Bedankt voor het aanvragen van een verzekering. Wij hebben een kopie van uw verzekeringsaanvraag naar uw e-mailadres verstuurd. Binnen 2 weken ontvangt u de verzekeringspolis per e-mail.